Винарович Ольга Михайлівна отзывы

4.2
28 848 просмотров
  • Аліса Франківна
    27 февраля, 2020 год

    Не рекомендую.

    Прочитавши хороші відгуки, вирішила звенутись до пані Винарович з метою отримати консультаційну допомогу. Оскільки мінімальна пенсія не позволяє скористатись послугами в приватному порядку, то записалась на прийом в поліклінічне відділення. З першої секунди пані лікар дала зрозуміти, що стомлена від скарг безтолкових пацієнтів, які "дістали" її своїми скаргами . "Ну, і чим я можу допомогти?" - це питає мене лікар з надцаятилітнім стажем! Вийшла в стресовому стані, без рекомендацій, повністю розчавлена лікарською зневагою. Шкода, що люди, обравші цю чудову професію, не усвідомлюють, що призначенні лікаря - надання кваліфікованої допомоги незважаючи на вік і платоспроможність людини.
    • Олексій
      20 ноября, 2020 год
      Дивно бачити такий відгук. Були на прийомі в Ольги Михайлівни з мамою-пенсіонером. Лікар уважно вислухала, дала рекомендації для лікування мами, причому ліки виписала дієві і недорогі. Можливо, пані Аліса, у Вас немає проблем зі здоровям, просто хотіли поговорити? Тоді Вам до іншого лікаря). А Ользі Винарович - велика подяка за допомогу!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ