Международная медицинская клиника Нью-Лайф отзывы

Отзывы о Нью-Лайф. Международная медицинская клиника Нью-Лайф предоставляет услуги высококвалифицированных семейных врачей и докторов различных...
3
4 694 просмотра
  • Юлія
    28 сентября, 2020 год

    Кидають на гроші!!!!!

    Маю неприємний досвід пов‘язаний з клінікою New Life. Звернулась до лікаря уролога Федоришина Радіона Петровича зі скаргами на камінь в сечовому міхурі. Було проведено операцію по дробленню каменя, вартість 12000 грн!!!Гроші достатньо великі. В результаті контрольного УЗД через декілька днів після операції, виявилось що камінь залишився цілий і не ушкоджений розміром який і був до операції 6мм у сечовому міхурі. Тобто «гроші викинули на вітер»!!!Хоча за словами лікаря-уролога наголошую !!!!Федоришина Радіона Петровича!!!Камінь був подроблений в ході операції. («Лікар» якщо його можна так назвати, відразу наголосин, що кожен наступний сеанс в разі залишку більших уламків коштує 3500 грн. Наче натякнув, що я до нього маю повернутись)
    Не розумію, як так можна???просто безсовісті здирати з людей гроші величезні (бо для мене вони на даний момент величезні, як для молодих батьків з немовлям) і безвідповідально відноситись до роботи!!!Зажерлись уже вкрай!!!!Не рекомендую!!!!!!Побережіть свої кошти і здоров‘я, шукайте іншу клініку!!!Бо мені вони нічим не допомогли, приступи продовжили повторюватись, і результату від операції 0!!!Гроші прото «на вітер», перепрошую, просто в карман комусь!
    А Вам, Шановний Радіон Петрович, бажаю молитися і просити в Бога прощення за те, як ви обкрадаєте пацієнтів, користуючись їх безвихіддю.
    Позор таким лікарям!!!!
Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ