Вознюк Валерий Петрович отзывы

3.1
48 058 просмотров
  • 12 декабря, 2020 год

    Не ходите к этому неадеквату!!!

    Попала по направлению гинеколога. «Врач» - хам редчайший. Общается с пациентами так, как будто я к нему домой пришла. Анализы признает только Евролаб, я потратила около 6 тысяч грн в этой лаборатории(хотя эти же анализы я сдала в Диле за три дня до приема) В итоге я была у этого псевдоврача 5 раз, а толку ноль! Никаких заключений или рекомендаций я не получила. Задаю вопросы - либо молчит, либо бубнит себе под нос непонятно что. Неприятный тип..
    Достоинства Одни недостатки!
    Недостатки хам. имеет откаты из евролаба.
    • Гость
      29 марта, 2024 год
      Справа в тому, що велика проблема в усіх аналізах -це самі лабораторії. Після Ковіда гралась з тими аналізами крові більше ніж пів року, бо дуже загусла кров. Здавала спочатку по 2 рази на тиждень. Пила супер дози тієї Ксарелти. І який в мене був шок, коли зовсім не по моїй проблемі дуже кваліфікований лікар мені сказала, що всі ті аналізи з Діли та інших лабораторій можу просто викинути в смітник і більше там нічого не здавати, бо точний Д Дімер та Коагулограмму возити не можна. Ці аналізи після перевезення крові стають недійсні. Супер довго шукала де саме не возять, бо ніхто з лабораторій не хоче про це розповідати. Мені подруга порадила здати Д Дімер в інституті Серця і то ж логічно,що там роблять надскладні операції, де криві показники точно не допустимі і робить їх там лабораторія своя на місті. Так от, показники Діли та інших показували в 3-4 рази відхилення від норми, а там був зовсім інший результат. В мене був шок, бо на основі цих супер тестів лікарі назначають лікування, яке може бути небезпечне для життя, бо рідка кров то теж проблема, не менша ніж густа.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ