Корба Алексей Алексеевич отзывы

Корба Алексей Алексеевич отзывы. Врач акушер-гинеколог Киевского родильного дома № 5. Записаться на прием к...
4.5
21 794 просмотра
  • Дарина
    24 декабря, 2020 год

    Золоті руки!

    Вітаю!

    Я народжувала у Обласному роддомі у Корби Олексія. В мене в дитинки пуповина обкрутилась навколо шиї аж 2 рази. Думала, що треба робити кесарив розтин у такому випадку, але Олексій Олексійович сказав, що будемо народжувати природнім шляхом, але активно моніторити колір вод та серцебиття дитинки. Також додав, що якщо раптом серце дитини почте страждати, то зробимо кесарив розтин.

    Це були мої перші пологи і перейми тривали 4 години. Весь час я була підключена до апарату, що аналізує серцебиття. Олексій Олексійович був поряд і уважно слідкував за перебігом перейм і кольором вод.

    Народила я самостійно здорову дитинку. По шкалі Апгар оцінка - 8.9 ! Пуповина навколо шиї не зашкодила здоров'ю синочка, за це дякую Олексію Олексійовичу, який тримав ситуацію на контролі.

    Окремо хочу також подякувати анестезіологу, педіатру та акушерці. Чудова і професійна команда. А Олексій Олексійович доктор із золотими руками, другу дитинку тільки в нього!
    Достоинства Швидко приймає вдалі рішення.
    Недостатки Під час своїх пологів не виявила недоліків!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ