Клиника семейной медицины "Новамед" отзывы

Отзывы о Клиника семейной медицины "Новамед". В клинике прием ведут специалисты высокого уровня по разным...
3.8
6 808 просмотров
  • Ирина
    22 февраля, 2021 год

    Дуже дорога стоматологія

    Записала дитину 3,5 роки на прийом, у дитини дійсно є проблеми з зубами. Стоматолога нам порадила одна знайома, як людину професіонала, але прочитавши відгуки я передзвонила адміністратору бо не була впевнена чи варто мою дитину туди вести, на що мене запевнили в професіоналізмі Аліни Альбертівни і сказали на відгуки не звертати уваги бо їх пишуть конкуренти)))Я повірила і пішла.Дитина боїться стоматолога, в результаті ми попросили побути з дитиною разом з чоловіком, нам відмовили бо це не відповідає регламенту роботи, ок, пішов чоловік.
    Весь час дитина плакала, ніякого підходу до дітей і адаптації там не було, з горем пополам нам зробили 2 тимчасові пломби і зробили калькуляцію цін на лікування в стані сну, так як лікар не може вилікувати дитину в такому психологічному стані, за все ми заплатили 2050.Почитвши чек, я просто була обурена, там були вписані процедури, які нам навіть не робили, коли я почала цікавитися за що такі гроші, наш чек одразу переглянула стоматолог і докинула ще 250 грн, це напевно, щоб я менше обурювалася, таким чином наш чек виріс з 1800 до 2050.Ми пішли в іншу клініку де нам переглянули чек і підтвердили що половину робіт видумані з голови і ціни завищені майже вдвічі у порівнянні з ними.Отож думайте перед тим як відвідувати дану клініку, щоб не опинитися в такій ситуації як ми. Відношення просто жахливе до клієнтів.Маю надію, що керівництво клініки прийме до уваги зауваження і відреагує на відкрите здирництво.
    Недостатки Завищені ціни, доплюсовують роботи, які не робили, немає заявленої адаптації для дитини,
    Фото к отзыву о Клиника семейной медицины "Новамед"

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ