Демидов и Потеряйко отзывы

Отзывы о Стоматологическая клиника "Демидов и Потеряйко". Стоматологическая практика "Демидов и Потеряйко" специализированная клиника стоматологии...
4.3
15 140 просмотров
  • Марта
    3 июня, 2021 год

    Професіонали, +найсучасніше обладнання, +людяність

    Ця клініка вперше відкрила мені переваги пломбування під мікроскопом - це ощадливо до живих тканин зубів, естетично і здорово!
    Два роки назад я вставляла два імпланти в "Демідов і Потеряйко". Все пройшло просто чудово - жодних нарікань за цей час. Вже по моїй рекомендації цей шлях пройшли мої друзі і родичі. Також все чудово!
    Але насправді мене найбільше зворушив випадок з моїм сином: розломав на дві частини постійний передній зуб! І це був вечір вихідного дня і мені потрібно було добиратися десь годину. Нас чекали, лікар приїхав з дому (в нього був вихідний), зробив все, що можна було у тій ситуації: якби ми потрапили до лікарів на другий день, то з великою ймовірністю нерв був би інфікований і потребував би видалення. А так у зубчика з"явився шанс :) І хоча ще попереду наступні етапи лікування, дякуючи Лікарю в нас із сином все буде добре!
    І так, в клініці також працює дуже професійний парадонтолог. Почніть з професійної чистки зубів :)
    Дякую вам усім і дуже рекомендую
    Достоинства Фаховість, сучасне обладнання, відповідальність
    Недостатки Далеко від дому :(

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ