Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 667 просмотров
  • 24 июня, 2021 год

    Хороша клініка із якісним обслуговуванням

    Вже не вперше роблю чистку та відбілювання зубів в стоматології на Позняках, у лікаря стоматолога Єрмілова Анастасія Андріївна. Хороша стоматологічна клініка, недорогий прайс, уважний та привітливий персонал і лікарі. Приємно бути пацієнтом цієї стоматологічної клініки
    • Ответ представителя Доброго дня.
      Дякуємо Вам за написання хорошого відгуку на відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також стоматолога-терапевта Єрмілової Анастасії Андріївни.

      Дійсно, Анастасія Андріївна - справжній професіонал своєї справи, яка з високою відповідальністю і акуратністю виконує свою роботу, комфортно і безболісно для пацієнта.

      Наші спеціалісти завжди уважно ставляться до проблем кожного пацієнта, враховують всі вимоги та побажання до лікування. Відразу ж на першому прийомі наша професійна команда лікарів підбирає для кожного пацієнта індивідуальний план лікування, ставлячись до кожного питання з великою увагою, адже Ваша здорова усмішка - найкраща нагорода для нас.

      У своїй роботі ми використовуємо тільки сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого, допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз для майбутнього лікування, індивідуально для кожного пацієнта. Адже це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Так, дійсно, наші ціни доступні. Ми йдемо шляхом побудови довгострокових відносин з нашими клієнтами.

      Всі наші дії спрямовані на те, щоб пацієнти отримували найвищий рівень лікування, адже для нас важливий кожен пацієнт. Такі приємні слова мотивують нас ще більше старатися і рости над собою.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми своєю чергою, виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 6 августа, 2021 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ