Яна Кошелева отзывы

5
573 просмотра
  • Світлана
    13 ноября, 2021 год

    Дякую за високий професіоналізм!

    Перший раз попала на прийом до Яни Юріївни рік тому, коли з"явилися проблеми з молочними залозами. Тоді лікар працювала в моєму місті. Яна Юріївна підійшла до вирішення проблеми дуже уважно та професійно. Було проведено повне обстеження для виявлення причини захворювання, а вже за його результатами - призначено курс лікування.
    Крім того, Яна Юріївна дуже позитивна, світла, завжди відкрита до спілкування людина, побувавши на прийомі в якої все здається вже не таким страшним.
    Коли прийшов час контрольного візиту і я зателефонувала, щоб записатися на прийом, мені відповіли, що Яна Юріївна вже не працює в їхній клініці. Тоді я зв"язалася з нею по особистому телефону і дізналася, що на превеликий жаль для мене, Яна Юріївна зараз живе і працює вже в іншому місті, в Харкові. Тому я скинула Яні Юріївні всі свої "свіжі" обстеження, зробила контрольні дообстеження по її призначенню, щоб проаналізувати захворювання в динаміці. По результатам Яна Юріївна призначила мені курс лікування.
    Лікаря рекомендую, і як професіонала своєї справи, і як світлу, душевну людину!
    Достоинства Високий професіоналізм, грамотний підхід до лікування, пошук причини захворювання, відсутність зайвих обстежень, людяність, душевність, відкритість до спілкування у будь-який час.
    Недостатки Недоліків немає

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ