Яна Кошелева відгуки

5
583 перегляду
  • Світлана
    13 листопада, 2021 рік

    Дякую за високий професіоналізм!

    Перший раз попала на прийом до Яни Юріївни рік тому, коли з"явилися проблеми з молочними залозами. Тоді лікар працювала в моєму місті. Яна Юріївна підійшла до вирішення проблеми дуже уважно та професійно. Було проведено повне обстеження для виявлення причини захворювання, а вже за його результатами - призначено курс лікування.
    Крім того, Яна Юріївна дуже позитивна, світла, завжди відкрита до спілкування людина, побувавши на прийомі в якої все здається вже не таким страшним.
    Коли прийшов час контрольного візиту і я зателефонувала, щоб записатися на прийом, мені відповіли, що Яна Юріївна вже не працює в їхній клініці. Тоді я зв"язалася з нею по особистому телефону і дізналася, що на превеликий жаль для мене, Яна Юріївна зараз живе і працює вже в іншому місті, в Харкові. Тому я скинула Яні Юріївні всі свої "свіжі" обстеження, зробила контрольні дообстеження по її призначенню, щоб проаналізувати захворювання в динаміці. По результатам Яна Юріївна призначила мені курс лікування.
    Лікаря рекомендую, і як професіонала своєї справи, і як світлу, душевну людину!
    Переваги Високий професіоналізм, грамотний підхід до лікування, пошук причини захворювання, відсутність зайвих обстежень, людяність, душевність, відкритість до спілкування у будь-який час.
    Недоліки Недоліків немає

Останні відгуки

Читати всі відгуки

Дивіться також

Ми підібрали для вас ще , которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ ВАШОМУ ЗДОРОВ'Ю