Киян Вероника Романовна отзывы

5
166 просмотров
  • 18 января, 2022 год

    Дякую за чудове лікування!

    Хотілося б залишити вдячний відгук вашій клініці і чудовому доктору Киян Вероніці! Дуже мила і приємна лікарка, яка порадувала своїм підходом та роботою. Наша сім'я є вже давніми пацієнтами цієї стоматології, завжди задоволені роботою ваших лікарів та роботою клініки загалом. Цього разу звернулися з проблемою прикусу у дочки, і коли адміністратор запропонував прийти на прийом до Вероніки Романівни, знаючи, що цей лікар нещодавно розпочав роботу в Люмі-Дент, ми все одно не сумнівалися ні хвилини, тому що, будучи знайомі з багатьма лікарями, розуміємо. що до підбору фахівців тут ставляться відповідально. У чому ще раз і переконалися)) Вероніка Романівна фахівець гідний, не поступається рівнем лікарів стоматологій Люмі-Дент. Чудово знайшла підхід до дитини, на прийомі дочці було дуже зручно, що не може не тішити. Ми як завжди задоволені! Тому хочу ще раз подякувати вам, та побажати здоров'я вашим рукам і лише вдячних пацієнтів, та відгуків!
    • "Люми-Дент"
      22 января, 2022 год
      Добрий день, пані Ларисо.
      Дякуємо Вам за такий хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» і нашого стоматолога-ортодонта Кіян Вероніки Романівни.

      Ми раді, що Ви на власному досвіді змогли переконатися в тому, що в нашій клініці ведуть прийом тільки висококваліфіковані фахівці і надаються послуги найвищої якості.

      Дійсно, Вероніка Романівна - уважний спеціаліст з великим досвідом роботи. Лікар щиро любить справу, якою займається, вважає своїм обов'язком допомогти кожному пацієнту й завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного.

      У своїй роботі ми використовуємо тільки сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого, допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз і підібрати оптимальний план при ортодонтичному лікуванні, індивідуально для кожного пацієнта. Адже це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми дбаємо про Ваше комфортне перебування.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми своєю чергою, виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вашу родину знов в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ