Колесник Наталья Николаевна отзывы

Колесник Наталья Николаевна отзывы. Врач акушер-гинеколог высшей категории, заведующая родильным отделением.
4.6
123 587 просмотров
  • Гость
    25 января, 2022 год

    Дякую за донечку❤️❤️❤️❤️❤️

    Зазвичай не пишу ніяких відгуків, але в цьому випадку хочу написати.Велике, велике Дякую Колесник Наталії Миколаївні за те що моя донечка з’явилась на світ. В 17 тижднів вагітності була загроза втратити доню, але Ви врятували мою вагітність як гінеколог-хірург, наклали шов, хоча в іншій дуже відомій клініці відмовились це робити. Після операції дали надію, що все буде добре і я виношу та народжу своє золотце. Тоді я прийняла рішення народжувати з Наталією Миколаївною та в перенатальному центрі. Ще хочу відмітити що до самих пологів, вона завжди була на зв’язку. 10 січня на світ з’явилась моя донечка, спогади про пологи тільки позитивні,це мої перші пологи очікувала біль та страждання,Наталія Миколаївна прислуховувалася до моїх бажань, як я хочу щоб проходили мої пологи, але радила як краще. Завдяки її, як професіоналу своєї справи, чітко казала що робити, як дихати, яку позу прийняти, я народила швидко, без розривів…і на моїх грудях лежала моя донечка, це та мить яку я не забуду ніколи. Після пологів, щодня приходила до нас в палату, максимально намагалась допомогти,були проблеми з ГВ порадила фахівця якій допоміг з ГВ. За синочком в Переанатальний центр і з Колесник Н.М.
    Окремо, Дякую, перенатальному центру, умови чудові, відсутне відчуття лікарні, умови максимально наближені до домашніх, як у пологовій так і післяпологовій палаті.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ