АПТЕКА НИЗКИХ ЦЕН отзывы

Отзывы о Аптека низких цен. Аптека низких цен - динамично развивающаяся фармацевтическая компания, сеть аптек...
2.4
411 816 просмотров
  • Олександр
    10 февраля, 2022 год

    Халатне відношення обслуговуючого персоналу аптеки

    Інформую, що 09.02.2022 року я потрапив у неприємну ситуацію в аптеці за адресою: м. Одеса, проспект Добровольського, 73.
    На мій запит щодо препарату «Ерідез-Дарниця» (антигістамінний) працівниця аптеки з погано вифарбованим волоссям (колір світло-пшеничний із плямами сивини), темними очима і у світлій кофті з написом «C0lumbia» (бейджика на ній не було) відповіла, що у наявності є тільки «Ерідез» (протиалергічний). Я — відмовився від запропонованого засобу проти алергії.
    Через 10 хвилин на сайті tabletki.ua зробив замовлення таблеток Ерідез-Дарниця за # 42834900 у цій самій аптеці і якимось дивом вони там з'явилися (магія/ фокус/ інший варіант).
    Замовлення видала ця сама працівниця, яка халатно відноситься до службових обов'язків і замість слів вибачення вона промовила, що таблетки вже знайшлися.
    Мені прийшлося двічі відстояти у черзі за цей день у зазначеній вище аптеці.
    Прохання до керівництва аптеки АНЦ за адресою: м. Одеса, Добровольського, 73 — видати цій особі, в якості премії, хоча б 10 гривень, щоб вона змогла собі на ці гроші придбати міліграм совісті.
    Крім того, обслуговуючому персоналу необхідно періодично підвищувати кваліфікацію, т.я. вище зазначена особа (поки я знаходився у черзі) плутала назви ліків, пропонуючи їх попереднім відвідувачам.
    Сподіваюся, що подібна ситуація не повториться у жодній аптеці.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще аптеки, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти аптеку

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ