Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 348 просмотров
  • Володимир
    4 августа, 2022 год

    Хороший лікар

    Була у клініці на Оболоні у місті Києві у лікаря стоматолога-ортопеда Гайдаєнко Олександра Віталійовича, дуже уважний лікар, вислухав мої побажання, на високому, професійному рівні працює. Адміністратори на рецепції дуже уважні. Клініка сучасна. Порекомендувала своїм друзям та близьким.
    • Официальный комментарий Люми-Дент
      4 августа, 2022 год
      Добрий день.
      Дякуємо Вам за залишений позитивний відгук на адресу мережі стоматологічних клінік “Люмі-Дент” та, зокрема, стоматолога-ортопеда Гайдаєнка Олександра Віталійовича.

      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили наші клініки та роботу наших спеціалістів, адже, дійсно, ми намагаємось робити все на найвищому рівні та максимально приділяти увагу кожному відвідувачу.

      Ми націлені на те, щоб Вам проводилося якісне і тільки необхідне лікування, виходячи з Вашого індивідуального випадку.

      Олександр Віталійович – це справді висококваліфікований та уважний спеціаліст, який з високою відповідальністю підходить до своєї справи.

      Дійсно, ми є однією з небагатьох клінік, хто прагне високої якості послуг, новітніх технологій і методик, а також до бездоганного сервісу.

      Такі приємні відгуки мотивують нас ще більше намагатися та зростати над собою.

      Будемо раді бачити Вас знову у відділеннях мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ