Национальный Институт им. Шалимова отзывы

Отзывы о Национальный Институт им. Шалимова. Национальный Институт хирургии и трансплантологии им. А.А. Шалимова Академии...
3.9
235 895 просмотров
  • Катерина
    31 августа, 2022 год

    Дякую за врятоване життя!

    23 лютого моєму батьку стало погано. Працівники швидкої допомоги знеболили і порадили якнайшвидше записатись до сімейного лікаря. Та потрапити до нього не судилось - сталась війна. Наш район було окуповано 36 днів. За цей час тато не міг взагалі нічого їсти, больові приступи були страшні, ліків не було взагалі.
    Відразу після звільнення району ми звернулись до місцевих лікарів. Все, чим змогли допомогти - дати гель від інтоксикації (жовтий колір шкіри вказав на проблему). Проте наші хірурги від нього відразу відмовились, пояснюючи це тим, що подібні операції у нас не проводять.
    Далі була довга і небезпечна дорога в Київ. Через зірвані мости, оминаючи міни та розтяжки потрапили до обласної лікарні. Там йому зробили ретельний огляд і констатували про необхідність термінової операції, проте допомогти нічим не змогли через відсутність спеціаліста відповідного профілю.
    Національний інститут ім. Шалімова став нашою останньою надією. Тато прибув сюди знесилений, у дуже тяжкому стані, камені вже давно забили протоки, які почали загнивати. Тут йому було проведено ряд операцій, перша була позаплановою.
    Велика вдячність лікарю-хірургу Галочці Ігорю Петровичу за високі людські якості, турботу, професіоналізм та відвагу взятись за цю справу, адже в нашому випадку це було ризиковано. Він, провівши операції, витягнув батька з того світу, особисто робив перев’язки, контролював від А до Я весь перебіг хвороби та процес одужання.
    Дякуємо завідуючому відділом хірургії поєднаної патології та захворювань заочеревинного простору Скумсу Анатолію Васильовичу, лікарю Цубері Богдану Івановичу, анестезіологу Бабічу Максиму Миколайовичу, всім фахівцям і трудовому колективу відділу за людяність, уважність та гарне ставлення.
    Добре, що є такий заклад, де цінується кожне людське життя і можна отримати висококваліфіковану допомогу!
    • Соломоненко Светлана
      2 марта, 2023 год
      Скажіть будьласка , що по цінам на операції? Маму направляють на операцію(гемангіома на печінці).Але грошей велких немає, і шо тоді робити?помирати...
      • Олена
        11 апреля, 2023 год
        вітаю, читала відгуки і натрапила на ваш...як ви? чи прооперували маму вашу? у мене така ж проблема, потрібна операція...лікарів в інституті багато...до кого йти не знаю...можливо ви підкажете..

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ