Гогисванидзе Давид Заурович отзывы

Гогисванидзе Давид Заурович отзывы. Врач акушер-гинеколог Киевского Родильного дома № 2. Записаться на прием к...
4.9
24 050 просмотров
  • Манохіна О.П.
    5 сентября, 2022 год

    ГОСПОДИ, БЛАГОСЛОВИ РУКИ, ЩО ВРАЧУЮТЬ! Яких би висот не досягла техніка, найціннішими залишаться - досвід, інтуіція та золоті руки лікаря.

    В кінці серпня я була направлена лікарем КОЛОС С.А. у ВІДДІЛЕННЯ ГІНЕКОЛОГІЇ ТА МАЛОІНВАЗИВНОЇ ТЕРАПІЇ пологового будинку №2 Києва. Під час співбесіди із зав.відділенням Гогісванідзе Давидом Зауровичем, зрозуміла, що потрапила до рук професіоналів. Після консиліуму було вирішено з лікуванням не затягувати. 01.09.2022р.була успішно проведена операція хірургом Тимурасом Давидовичем та злагодженою командою фахівців під уважним наглядом зав.відділенням. Всі робили свою справу як один чітко налагоджений механізм.
    Дуже вдячна всьому колективу відділення, який ставився до мене, мов до рідної людини. Кожний професійно виконував свої обов"язки, весь післяопераційний час була під постійним наглядом оперуючого хірурга, анестезіолога, чергового лікаря та медсестри і санітарки.
    Підбір такої злагодженої команди, то є "найвищий пілотаж", це я зазначаю, як ветеран "ДП АНТОНОВ". Велика подяка за це адміністрації медичного закладу та особисто Давиду Зауровичу, який уважно відслідковує самопочуття пацієнтів навіть в неробочі дні.
    Висловлюю щиру подяку хірургам, - вони при народженні поціловані Богом врачування Асклепієм, як кажуть,- лікарі від Бога. Дякую анестезіологу КВАЧОВІЙ Оксані Анатольївні за уважне дослідження моєї історії нездоров'я та за допомогу у підготовці до операції. Медична сестра - найважливіша у післяопераційному лікуванні, тож дуже вдячна медсестрі КОВАЛЬЧУК Ользі за людяність та легку руку. Мій уклін лікарю-гінекологу ДАЦЕНКО Валерії Олександрівні за допомогу у здачі додаткового аналізу. Порадували працівники харчоблоку, які так смачно та вигадливо піклуються про нас. Неможливо згадати усіх, хто прийшов на допомогу, тому моя велика подяка усьому колективу та, безумовно, особисто Давиду Зауровичу.

    Із щирою повагою, ваша вдячна пацієнтка Манохіна О.П. 05.09.2022р.
    Достоинства Професійність та людяне ставлення
    Недостатки -

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ