Король Вита Владимировна отзывы

Отзывы о Король Вита Владимировна. Акушер-гинеколог, специалист по лечению патологии шейки матки – эрозия, дисплазия,...
3.6
29 065 просмотров
  • Анна
    7 октября, 2022 год

    Лікар встановила невірний діагноз

    Мій перший у житті візит до гінеколога був до Король В. у клініці "Академія вашого здоров'я". Після огляду лікар висловила занепокоєння щодо деяких моментів, запропонувала здати аналізи не назвавши їх кількість і ціну. Лише потім у адміністратора я дізналась, що маю заплатити за ті аналізи декілька тисяч. Ну нічого, це ж для здоров'я, подумала я.
    Коли прийшли результати аналізів, лікар мені стільки всього наговорила - у мене і ерозія шийки матки, і дисплазія і ще багато чого. Назначила лікування гормональними препаратами мені і партнеру (!), які мають настільки сильний вплив на організм, що в додатку до них прописала антибіотики.
    У мене були підозри, що тим всім хворобам немає звідки взятись, тому я пішла в іншу клініку до іншого гінеколога. Все виявилось як я і думала - в мене не виявили нічого з того, що "виявила" у мене Король В., хоча робили розгорнутий аналіз і УЗД органів малого тазу.
    Хочу застерегти молодих дівчат від візитів до цього лікаря, бо сама мала невдалий досвід та більше ніколи не звернусь до Король В.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ