Головко Владимир Владимирович отзывы

Отзывы о Головко Владимир Владимирович. Врач-отоларинголог военного клинического госпиталя МО Украины
4.4
114 906 просмотров
  • Татьяна
    1 ноября, 2022 год

    Лікар Головко Володимир Володимирович

    Звернулася в клініку Оксфорд Медікал (вул. Березняківська, 30-б) у жовтні місяці 2022 року.
    Записалася на консультацію до Головко Володимира Володимировича.
    Питань до професійності цієї людини зовсім немає, чітко і правильно поставив діагноз, сказав що потрібне оперативне втручання, але чекати даний лікар не має бажання, операцію хоче робити відразу на наступний ранок.
    Відразу скажу про мінуси:
    У кабінеті Головко В.В. сидить молода спільниця-асистентка, яка виправляє аналізи, аби не було притензій під час операції, які я здавала саме в цій лікарні (маю обгрунтовані підтвердження з 2017 року по 2022 рік, у мене тромбоцитопенія, тобто порушення згортання крові, що важливо під час оперативного втручання, цього не було виявлено зовсім, кардіограма теж не виявила синусову тахікардію, про яку я знаю вже 5 рік). Це здалося для мене дивно, тому що я відвідую гематолога, кардіолога та інших фахівців і повністю знаю про всі недоліки свого організму, тому що для мене це важливо.
    Аналізи, консультація були офіційно проплачені в касу, а ось сама операція виписується на листку-талоні від руки написаною, що здається дивним.
    Договору про надання послуги «оперативного втручання», тобто хто оперує, немає, ніякої документації, окрім згоди надання медичних послуг різного призначення з самою клінікою, підписаною директором Швирьовою Т.О. (І підпусують цей договір саме в лабораторному віділенні, на першому поверсі).
    Лікар, Головко Володимир Володимирович проводить у змові з анестезіологом ПЛОТНІКОВОЮ ТАУДЖАН ЭДУАРДІВНОЮ, - підпільно операції, про ці маніпуляції знає завідувач закладу.
    У цього професіонала є проблеми зі здоров‘ям на які ніхто не звертає увагу (мікроінсульти, порушення координації і після цього потянуло ногу, на яку він не може ставати), тому не має права оперувати. Головко В.В має судові справи, які тривають до цього часу, хоч це не стосується теми, але впливає на репутацію як професіонала.
    Багато негативних відгуків людей саме про оперативне втручання лікарем Головко В.В, починаючи з далекого 2007 року, будьте обережні, читайте відгуки та дивіться чи варто довіряти таким «Заслуженим лікарям України».

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ