Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • 9 ноября, 2022 год

    Кращої стоматології з такими цінами ви не знайдете

    Мені порадили батьки звернутись до Люмі Дента, вони давно вже є пацієнтами клініки на Ахматовій. Мені зручніше на Солом'янці, тому звернулась туди і була вражена тим сервісом і якістю послуг. Все так дуже щіпітільно і з душею було зроблено лікарем Солонченко Іллєю . Лікар уважний і вихований, видно що працює вже давно і добре знає справу яку робить.
    • Ответ представителя Добрий день.

      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-терапевта Солонченко Іллі Романовича.

      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили наші клініки та роботу лікаря, адже, дійсно, ми намагаємося робити все, щоб Ваш прийом проходив найкращим чином.

      Ви маєте рацію, Ілля Романович - досвідчений фахівець, з величезною кількістю вдячних пацієнтів. Це лікар, який постійно вдосконалює свої знання і професійні навички.

      У своїй роботі ми використовуємо тільки сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого, допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз і підібрати оптимальний план при лікуванні, індивідуально для кожного пацієнта. Адже це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Ми дбаємо про Ваше комфортне перебування.

      Для Вашої зручності наші відділення оснащені сучасним обладнанням, щоб Ви могли проходити лікування та діагностику не виходячи з клініки.

      Нам дуже приємно, що Ви обрали нас, а ми виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 9 ноября, 2022 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ