Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • 24 ноября, 2022 год

    клініка у Києві

    Я дуже задоволена і хочу порекомендувати лікаря ортодонта Оборського Олександра і Солонченко Іллю Романовича. Перший встановив мені брекети, другий полікував всі зуби.
    Зручно що одразу можно отримати одночасно декілька консультацій і зробити. Я вже записала дідуся і бабусю до вас)
    • Ответ представителя Добрий день.

      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» і наших стоматологів.

      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили наші клініки та роботу фахівців, адже, дійсно, ми намагаємося робити все, щоб Ваш прийом проходив найкращим чином.

      У нас працюють справжні професіонали, які з високою відповідальністю підходять до своєї справи та надають стоматологічні послуги найкращої якості.

      Дійсно у мережі наших клінік можно пройти одразу консультацію у декількох фахівців і отримати комплексний план лікування.

      Ми намагаємося робити все на найвищому рівні та максимально приділяти увагу кожному відвідувачу. Весь персонал клініки націлений на те, щоб Ви відчували себе комфортно і завжди готовий прийти до Вас на допомогу і надати якісне обслуговування.

      Для нас головне, щоб Ви отримали бажаний результат, бо здорова і задоволена усмішка пацієнтів - це наша головна нагорода.

      Будемо раді бачити Вас і Ваших дідуся і бабусю знов у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 24 ноября, 2022 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ