Киевский Городской Онкологический Центр отзывы

Отзывы о Киевский Городской Клинический Онкологический Центр. Киевский Городской Клинический Онкологический Центр - это крупное...
3.6
118 982 просмотра
  • Гость
    19 января, 2023 год

    Вдячність

    Звернулись до Київського міського клінічного онкоцентру на Верховинній, 69 з пухлиною великих розмірів в правій нирці у мого татка. Йому 57 років.
    Потрапили на консультацію до лікаря-уролога, хурірга-онколога Пономар Сергія Вадимовича. Довіра до лікаря та гарне враження виникло ще під час першого огляду.
    Буквально через кілька діб татка поклали до стаціонару для підготовки до опреації з видалення правої нирки. Операцію проводили хірурги: завідуючий відділенням урології Мрачковський Валентин Валентинович та наш лікуючий лікар Сергій Вадимович.
    Операція пройшла вдало, післяопераційний період протікав гладко. Вже наступного дня після операції татко посміхався та мав рожеві щічки;)
    Тата через тиждень виписали з лікарні, а ще через кілька днів він вже рвався на роботу, бо почував себе повним енергії.
    Велика вдячність лікарям Мрачковському В.В. і Пономар С.В. та всьому медичному персоналу клініки за їх професіоналізм, людське ставлення та чуйність! Та дякую Всесвіту, що привів нас саме до цих лікарів!
    Вони не тільки лікували мого тата та врятували його життя, їм вистачало сил та енергії морально підтримувати мене, таткову донечку:)

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ