Киевский Городской Онкологический Центр отзывы

Отзывы о Киевский Городской Клинический Онкологический Центр. Киевский Городской Клинический Онкологический Центр - это крупное...
3.6
118 983 просмотра
  • Гость
    31 января, 2023 год

    Велика подяка чудовим лікарям Гордійчук П.І та Гордійчук М.П.

    Майже перед Новим роком почула страшний діагноз. Сльози, розпач, не знала як далі жити. Після додаткових обстежень отримала рекомендацію звернутись до професора, доктора медичних наук Гордійчук Прокопа Івановича і лікаря Гордійчук Миколи Прокоповича.

    Я була вражена чуйністю і ставленням лікарів до мене. Все пояснили, розказали про операцію і надали відповіді на всі мої запитання.

    А потім операція та післяопераційний період... Лікарі вже о 8 ранку завжди були в палаті на огляді. Микола Прокопович у вихідні дні сам робив перев'язки та декілька разів на день заходив у палату, щоб перевірити мій стан.

    Я наскільки вражена чуйністю та професіоналізмом цих лікарів,що буду завжди дякувати Богу, що доля звела мене з ними.

    Тепер сльози тільки від радості, що життя продовжується. Звичайно треба все тримати під контролем і я буду радитись лише з Прокопом Івановичем і Миколою Прокоповичем.

    Лікарі від Бога, золоті руки і прекрасні люди! Дуже вдячна вам за все!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ