Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 673 просмотра
  • Лариса
    15 марта, 2023 год

    Пломбування

    Дуже вражена, проходжу лікування в стоматології Люмі-дент на Позняках у лікаря Стеценко Богдана Миколайовича. Лікую канали, в майбутньому збираюсь робити протезування та встановлення імплантів. Рекомендую фахівців цієї кліники.
    • Ответ представителя Добрий день, пані Ларисо.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-терапевта Стеценка Богдана Миколайовича.

      У нас працюють уважні лікарі з великим досвідом роботи й величезною кількістю вдячних пацієнтів. Вони щиро люблять справу, якою займаються, вважають своїм обов'язком допомогти кожному пацієнту й завжди знаходять індивідуальний підхід до кожного.

      Наші фахівці завжди уважно ставляться до проблем пацієнта, враховують всі вимоги та побажання до лікування. Відразу ж на першому прийомі вони підбирають індивідуальний план лікування, ставлячись до кожного питання з великою увагою, адже Ваша здорова усмішка - найкраща нагорода для нас.

      Проведення якісного лікування неможливо без використання новітніх технологій, ми впроваджуємо в роботу всі останні досягнення сучасної стоматології, а також обладнання провідних світових виробників.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми дбаємо про Ваше комфортне перебування.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 15 марта, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ