Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • Ксенія Островська
    27 апреля, 2023 год

    Задоволена лікуванням зубів у цього лікаря

    Лікувала зуб в клініці Люмі-Дент на Мацієвича. Дуже сподобалось обслуговування. Була на прийомі у лікаря Сєрікова Богдана Сергійовича, дуже уважний і відповідальний лікар. Дуже рекомендую клініку Люмі-Дент.
    • Ответ представителя Добрий день.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», та, зокрема, стоматолога-терапевта Сєрікова Богдана Сергійовича.

      Дійсно, Богдан Сергійович - дуже уважний фахівець, який проводить прийом найкращим чином у комфортних для пацієнта умовах. Лікар проводить лікування будь-якої складності максимально оперативно, враховуючи всі побажання пацієнта.

      Ви можете бути впевнені, що в нашій клініці працюють справжні професіонали, які з високою відповідальністю ставляться до своєї справи та надають стоматологічні послуги найкращої якості.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми піклуємося про Ваше комфортне перебування.

      Для нас головне, щоб Ви отримали бажаний результат, бо здорова та задоволена усмішка пацієнтів - це наша головна нагорода.

      Нам дуже приємно, що Ви довірилися саме нам, а ми виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 27 апреля, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ