Медицинский центр "Империал Медика" отзывы

Отзывы о Медицинский центр "Империал Медика". Империал Медика оснащен оборудованием экспертного класса, которое позволяет максимально...
4.2
83 515 просмотров
  • Аліна
    17 мая, 2023 год

    Не рекомендую Верховець Т.М

    Була на плановому огляді у гінеколога Верховець Тетяна Михайлівна , скарг не було.
    Лікар одразу ж на першому візиті поставила діагноз «дисплазія» шийки матки на «око», не дочекавшись результатів обстежень і не призначивши біопсію, щоб переконатися в своїх припущеннях. Рекомендувала зробити процедуру РХК радіохвильової коагуляції шийки матки якомога швидше.
    Не дивлячись на те, що в результатах обстеження було вказано тип мазка 2, лікарка переконувала , що в мене дисплазія. Це некомпетентно ставити діагнози без належного обстеження і шахрайство продавати процедуру , яка не потрібна.
    Після візиту до іншого лікаря, кольпоскопія показала, що в мене ерозія, яка не потребує хірургічних втручань та не підтвердила підозру на дисплазію та показання до РХК шийки матки.
    Також в другій клініці отримала знімки зроблені під час кольпоскопії, що дуже зручно, якщо забажаю проконсультуватися у іншого лікаря.
    Не рекомендую лікарку Верховець.Т.М. а дівчатам бажаю завжди перевіряти діагноз і не нервувати передчасно.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ