Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • 5 июня, 2023 год

    Рекомендую, хороша клініка

    Хочу відмітити чудовий серіс та персонал даної клініки на Оболоні. Відношення чудове.
    Проходжу наразі лікування у лікаря Горбецького Артема. Лікар проводить детальні консультації та складає зрозумілий план лікування.
    Всім раджу дану клініку. планую й надалі звертатись сюди.
    • Ответ представителя Добрий день, пані Валентино.
      Дякуємо за чудовий відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» та стоматолога-терапевта Горбецького Артема Васильовича.

      Ми пишаємося нашим професійним та уважним лікарем – Артемом Васильовичем, адже він завжди надає детальні консультації та розробляє індивідуальний план лікування для кожного пацієнта.

      Наша мета – надати Вам стоматологічної допомоги високої якості та забезпечити комфорт під час кожного прийому. Ми робимо все можливе, щоб Ви відчували себе затишно та зрозуміло під час лікування.

      Дякуємо Вам за рекомендацію нашої клініки.
      Ми завжди готові надавати Вам стоматологічну допомогу і з задоволенням надалі прийматимемо Вас мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 5 июня, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ