Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 673 просмотра
  • Віка
    8 июня, 2023 год

    Дитячий прийом

    Лікувались на Позняках в Тищенко Наталії Сергіївни. Дитина задоволена, навіть не замітила як зубчика не стало) дуже гарна клініка і лікарі!
    • Ответ представителя Добрий день, пані Вікторіє.
      Дякуємо Вам за те, що приділили час для написання відгуку на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» і нашого дитячого стоматолога-терапевта Тищенко Наталії Сергіївни.

      Ми раді, що Ви на власному досвіді змогли переконатися в тому, що в нашій клініці ведуть прийом тільки висококваліфіковані спеціалісти і надаються послуги найвищої якості. Адже головна наша задача - це забезпечити для Вас комфортне перебування на кожному етапі лікування, а також надати якісні стоматологічні послуги.

      Наталія Сергіївна завжди знаходить індивідуальний підхід до своїх маленьких пацієнтів. Ми дуже раді що Ви довірили нам найдорожче, лікування Вашої дитини.

      Нам дуже приємно, що Ви довірилися саме нам, а ми, в свою чергу, виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 8 июня, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ