Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • 9 июня, 2023 год

    Люмі-Дент на Мінські

    Цікавила клініка імплантації зубів на Мінській. Записався на консультацію до Копичко Дениса Миколайовича. Дуже приємний лікар. Все розповів зрозуміло та доступно. Видав детальний план лікування. Планую пройти лікування саме тут.
    • Ответ представителя Добрий день, Миколо Федоровичу.
      Дякуємо Вам за приємний відгук на адресу відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» та, зокрема, стоматолога-хірурга Копичко Дениса Миколайовича.

      Денис Миколайович – чудовий фахівець, який з великою увагою та натхненням виконує свою роботу.

      Дійсно, на безкоштовній консультації наш профільний фахівець проводить огляд, підбирає оптимальний план лікування у кожному індивідуальному випадку та докладно пояснює тактику подальшого лікування. Кожен етап обговорюється окремо, щоб найкомфортніше проходило лікування. Також ми попередньо розписуємо всі подальші візити пацієнтів, підбираючи зручний для Вас час.
      Для нас головне, щоб Ви отримали бажаний результат, оскільки здорова та задоволена усмішка пацієнтів – це наша найбільша нагорода.

      Нам приємно, що ви залишилися задоволені відвідуванням клініки.
      Будемо раді бачити Вас для проходження лікування у відділеннях мережі наших стоматологічних клінік "Люмі-Дент".
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 9 июня, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ