Киевский Городской Онкологический Центр отзывы

Отзывы о Киевский Городской Клинический Онкологический Центр. Киевский Городской Клинический Онкологический Центр - это крупное...
3.6
118 984 просмотра
  • 12 июня, 2023 год

    Гацерелія Зураб Валеріанович

    Хочу поділитися своїми враженнями стосовно Зураба Валеріановича, профессіонала своєї справи. Певний час тому у мене виявили пухлину у правій нирці. Так як пухлина була трохи більше двох сантиметрів, а також була капсулярною, то я взяв це діло на контроль, проте оперуватися не поспішав, так як пухлина була розташована у незручному місці, в районі "ниркових воріт". Паралельно почав консультуватися у різних спеціалістів стосовно видалення пухлини. Враховуючи місце розташування, одні казали що можуть видалити разом з ниркою, інші казали що "спробують зробити все можливе". А враховуючи ще відносно "не старий" вік, я не готовий був її позбуватись. Час йшов і от пухлина виросла до моїх психологічно граничних розмірів, близько п'яти сантиметрів. КТ показало, що за нефрометричною шкалою RENAL SCORE моя ситуація тягла на 10 з 12 одиниць. Тобто шанси позбутися нирки були доволі високі. І от 31.05.2023 Зураб Валеріанович мене вдало прооперував зробивши вдалу резекцію, видалив пухлину і зберіг нирку. Після операції постійно контролював мій стан. Не зважаючи на вихідні дні в суботу і в неділю сам особисто приїзджав і робив перев'язку. Все було на висоті протягом всього часу перебування у центрі. ДЯКУЮ!


    Юрій 43 роки
    Достоинства Високий професіоналізм
    Ставлення
    • Гість
      22 июня, 2023 год
      Маєте номер телефона лікаря?
      • Юрій
        23 июня, 2023 год
        Ви можете потрапити до нього на прийом попередньо записавшись у реєстратурі
        • Колишній пацієнт
          23 июня, 2023 год
          Мене дивує коли пацієнти не розуміють, що ми, онкохворі, маємо підтримувати один одного.
          +38-093-530-37-21
          Дзвоніть тільки в робочі години онкоцентру: 08:30-15:30. Лікар оперує лапароскопічно, досить дорого.
          • Юрій
            26 июня, 2023 год
            Я не проти того, щоб онкохворі підтримували один одного. Я написав яким чином можна 100% потрапити на прийом до Зураба Валер'яновича. Стосовно номеру телефону, то на прийомі можна його дізнатися особисто. Я не вправі давати номер телефона іншої людини без її дозволу, а тим більше людям, котрі просто зареєстровані як гість. Я написав хто я, розписав свою реальну історію. Розпишіть і Ви свою історію і свій досвід. Стосовно того як оперує лікар, то тут не тільки лапароскопічно, а залежить від ситуації (мій випадок не лапороскопічний). Також коментар що до ціни. Перебуваючи в онкоцентрі я особисто бачив як люди (можливі пацієнти) намагались поспілкуватися з Зурабом, так як їм його радили як найкращого спеціаліста, котрий може допомогти вирішити їхню проблему зі здоров'ям. І він намагався находити час для кожного. Як би лікар був "досить дорогий" чи не компетентний, то навряд до ньго буде черга з пацієнтів. Підтвердження тому коментарі від реальних пацієнтів, котрі дякують Зурабу за висококваліфіковану допомогу і підтримку. Але коли я бачу відповіді у коментарях від "гостей" стосовно "дуже дорогий" чи ще щось подібне, то розумію що це хейтерство і роблю висновок, що він комусь як кістка в горлі.
            • Марія Грищенко
              27 июня, 2023 год
              Юрій, Ви не праві, оскільки міряєте по своїй ситуації. Те, що Ви не поспішали оперуватися, не означає що всі не поспішають. У деяких вже почався відлік. І отак переданий номер може врятувати життя або зекономити час. Якби Ви писали, щоб допомогти людям з вибором лікаря, Ви були би готові передати номер, а так, виходить, написане Вами, то чисто для 'а може лікар читає відгуки і побачить мій'. Вибачте, але настільки це очевидно.
            • Колишній пацієнт
              26 июня, 2023 год
              Ви молодець, Юрію. А я надалі буду підтримувати пацієнтів. Бо не забуваю, як важко шукати лікаря і скільки часу може вкрасти черга в консультативну поліклініку.
          • Гість
            23 июня, 2023 год
            Щиро дякую! Сьогодні 5-й день, як не зміг додзвонитися в реєстратуру. В понеділок думаю під'їхати.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ