Медицинский Центр "Medical Plaza" отзывы

Отзывы о Медицинский Центр "Medical Plaza". Медицинский Центр "Медикал Плаза" - многопрофильная клиника, в котором...
4.3
59 203 просмотра
  • 13 июля, 2023 год

    Medical Plaza Київ Оболонь

    Я хотіла б поділитися своїм захопленням та вдячністю на адресу клініки Medical Plaza та професіоналів, які провели мою операцію лапаротомію.

    Лікар-гінеколог Таліб-Орлова Ліна Алієвна, з якою я вже 6 років, дуже чітко поставила діагноз та оперативно направила на додаткові консультації та дообстеження. Хірурга ми обрали найкращого, яка зробить все на найвищому рівні щоб мати шанс ще мати дітей в майбутньому, вона в свою чергу вже направила на операцію яка в моєму випадку була найкращим варіантом.

    З ранку операційного дня я відчувала найтеплішу підтримку від кожного з персоналу цієї клініки, які були уважні, чуйні та дбайливі від мого анестезіолога Падалко Андрія Анатолійовича, який доречі через мої нерви страх та паніку був вкрай обережним та розуміючим, до кожної з медсестер післяопераційного відділення.

    Особливе слово хочу замовити за своїм хірургом Петрусенко Валентиною Павлівною. Це професіонал з великої літери, це жінка з великої літери та це людина з великої літери. Обстежила, ретельно відповіла на всі питання, надала адекватну консультацію та пояснила як для мене найкраще буде, підтримуала, контактувала, чуйно хвилювалась, і найголовніше результат - це проведена операція та швидке загоєння та репродуктологія у майбутньому.

    Я щиро вдячна всій команді клініки, добрим і чуйним медсестра та команді хірургів за їхню неймовірну роботу. Вони дали шанс мені на майбутнє, і я завжди буду вдячна за їхні зусилля та турботу.

    Я з упевненістю рекомендую цю клініку та хірурга всім, хто шукає професійне медичне обслуговування.

    Беріть собі на майбутнє список професіоналів з якими я мала справу:
    Таліб-Орлова Ліна Алієвна гінеколог-ендокринолог
    Притуляк Ольга Олегівна акушер-гінеколог
    Падалко Андрій Анатолійович лікар-анестезіолог
    Петрусенко Валентина Павлівна акушер-гінеколог вищої категорії
    Петрусенко Павло Васильович хірург-гінеколог

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ