Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 673 просмотра
  • Олександра
    21 августа, 2023 год

    Плановий огляд та чистка зубів

    Звернулася до відділення Люмі-Дент на вул.Ахматової 14-а, плановий огляд та гігієна ротової порожнини. Персонал уважний до клієнтів. Лікар Дашковська Дар'я професійно виконала процедури. Залишилася задоволена наданими послугами.
    • Ответ представителя Добрий день.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-пародонтолога Дашковської Дар’ї Сергіївни.

      Дар’я Сергіївна - уважний лікар з великим досвідом, яка любить свою роботу.

      Процедура чистки зубів безболісна та проходить у комфортних умовах. Після проведення професійної чистки значно поліпшується стан зубів, вони стають світлішими, оскільки видаляється вся пігментація, спричинена зубним нальотом і камнем. Після прийому наші лікарі дають рекомендації щодо догляду за порожниною рота.

      Для нас дуже важлива якість проведених робіт, а також ми несемо гарантії на проведене лікування. Ми регулярно запрошуємо на планові огляди пацієнтів, щоб переконатися, що все гаразд.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми дбаємо про Ваше комфортне перебування.

      Будемо раді бачити Вас знов у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 21 августа, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ