Рудагина Наталия Петровна отзывы

Отзывы о Рудагина Наталия Петровна. Акушер-гинеколог клиники Синерго.
3.7
31 592 просмотра
  • Леся
    8 сентября, 2023 год

    Найгірший лікар з усіх можливих!

    Найгірший лікар з усіх можливих! Без аналізів на першому ж прийомі діагнозувала і дисплазію шийки матки, і полікістоз яєчників, і підвищений тестостерон, і порожні яйцеклітини. Як вона це все побачила лише очима - одному Богу відомо. На прохання пояснити, що воно таке та дисплазія - сказала, що це початкова стадія раку. На останок кинула фразу "якщо і завагітнієш, то будуть викидні." Вийшла від неї в істериці. Навіть ворогу не пораджу цю лікарку. Не розбирається ані в спілкуванні з пацієнтами, ані в піськах! Аналізи, до речі, здала в іншій клініці - не підтвердилось ні раку, ні полікістозу. За прийом на 900 гривень розраховуєш хоча б на нормальне ставлення лікаря, а отримуєш істерику і бажання кинутись під поїзд.
    Всі лікарі давали клятву Гіпократа. Всі лікарі клялись "не нашкодити" людині. Цю лікарку це не стосується! Нашкодила і фізичному, і психічному здоров'ю!
    В жодному разі не ходить до неї!!!
    Достоинства нічого
    Недостатки абсолютно все. некомпетентність. невміння спілкуватися. невміння себе поводити з пацієнтами. невміння діагностувати. невміння контролювати міміку при огляді - корчила рожи, цвикала, закатувала очі, коли оглядала. Зовсім непрофесіональна лікарка!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ