Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • Олена Савіна
    8 октября, 2023 год

    Імплантація зубів

    Звернулась до клініки Люмі-Дент що на Мацієвича до хірурга-імплантолога Федоришина Миколи Анатолійовича. Моє питання - імплантація. На консультації лікар склав план лікування та зорієнтував по цінах що є дуже зручно. Сподобалось відношення адміністрації до мене. Буду і надалі проходити лікування у вашій клініці та рекомендувати друзям. Бажаю успіху!
    • Ответ представителя Добрий день.
      Дякуємо Вам за написання приємних слів на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-хірурга Федоришина Миколи Анатолійовича.

      Микола Анатолійович – дуже уважний фахівець, який проводить хірургічний прийом якнайкраще у комфортних для пацієнта умовах. Лікар проводить лікування будь-якої складності максимально оперативно з огляду на всі побажання пацієнта.

      Імплантація зубів є найкращим вибором для реабілітації цілісності жувального апарату людини. Процедура установки імплантів - не травматична операція, після неї не буває довгих відчуттів болю. Вже на наступний день після зубної імплантації в наших клініках - пацієнти повертаються до звичайного життя і роботи.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми своєю чергою виправдали Вашу довіру.

      Ми будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люми-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 8 октября, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ