Андрологическая клиника отзывы

Отзывы о Андрологическая клиника. Андрологическая клиника в г. Одессе занимается проблемами в области андрологии и...
2.6
9 369 просмотров
  • Гость
    30 октября, 2023 год

    Повна некомпетентність байдужість та бездушність до пацієнта

    Витратила 2 тижні свого життя на походи до Бистриця Руслан Олексійович / Быстрица Руслан Алексеевич
    Нікому не рекомендую! Приймає у 10 лікарні.

    Відразу спитала, чи мені потрібен бакпосев сечі? Каже - ні й відправив на флюорограму та кардіограму.

    За 2 тижні в іншого лікаря виявилося, що такі бакпосев сечі був потрібен, про це і сімейний лікар казав, що вам точно спеціаліст порадить, виписуючи направлення.

    Виписав через два тижні якийсь дуже сильний обезбол з купою застережень та протипоказів і жодного лікування. Тягнув кота за яйця з записом на наступні аналізи. Відмовлявся озвучувати план лікування наперед, казав лише: ви приїдете в другий день і тоді я вас запишу на дослідження, але на яке не скажу. І відмовлявся повідомити свій чи робочий телефоном, за яким можна було б записатися на день дослідження. Лікар змушував прийти, щоби тільки при особистій зустрічі. Я хочу вас побачити.

    І ще постійно наполягав, що буду приїжджати до нього раз на місяць, щоб доповісти про свій стан. Це взагалі що таке?
    А і ще попросив ксерокопію паспорта. Для чого, коли є електронне направлення і там є ПІБ, вік і я в лікарню не лягаю. Нащо це все?

    Повна некомпетентність байдужість та бездушність до пацієнта. Не рекомендую.

    А лікарня також прекрасна - на рецепції дівчата запитують різницю між психологією і психіатрією, а в кабінеті забору крові, жінка незадоволена життям, ранком гиркає на пацієнтів, що не туди склали речі, як наче я маю знати де можна, а де ні, коли я там вперше. Ще й лишає синці й наполягає, що ви мали принести на забір крові шприц та рукавички, коли тобі про то ніхто не казав. Куди йдуть мої податки?
Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ