Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 673 просмотра
  • Галина
    10 декабря, 2023 год

    Реставрація зубів

    Пройшли лікування в ЛюміДент у лікаря Сулєйманової Лаури Елдонізівни, реставрація зубів. Компетентні лікарі, гарне ставлення до пацієнтів. Рекомендуємо саме цю клініку! :)
    • Ответ представителя Добрий день, пані Галино.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-терапевта Селєйманової Лаури Елдонізівни.

      Ми дуже цінуємо і поважаємо наших пацієнтів, і ми націлені на довірчі довгострокові відносини, які вибудовуємо шляхом надання сервісу і якісного лікування.
      У мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» дійсно працюють справжні професіонали своєї справи, які з високою відповідальністю підходять до роботи й готові надати необхідне лікування, виходячи з побажань наших пацієнтів. Наші фахівці йдуть пліч-о-пліч з часом, постійно навчаються, їздять на конференції, використовують найновіші методики. Наявність ультрасучасного медичного обладнання допомагає лікарям нашій стоматологічній клініці досягти бажаного результату лікування.

      Для нас дуже важливо створити комфортні умови для наших пацієнтів на кожному етапі перебування в нашій клініці та щоб у кожного відвідувача залишалися тільки приємні враження після візитів.

      Ми завжди будемо все також надавати Вам прекрасний сервіс і високу якість послуг.
      Будемо раді бачити Вас знову у відділеннях мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент".
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 10 декабря, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ