Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • Оксана
    10 декабря, 2023 год

    Консультація ортодонта

    Були у клініці Люмі-Дент на Солом'янці, були на прийомі у лікаря ортодонта Солдатової О.В. Дуже уважний лікар, уважний персонал та гарне обслуговування рекомендуємо!
    • Ответ представителя Добрий день, пані Оксано.
      Дякуємо Вам за написання гарного відгуку на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» та нашого стоматолога-ортодонта Солдатової Ольги Всеволодівни.

      Ми раді, що Ви на власному досвіді змогли переконатися, що в нашій клініці ведуть прийом лише висококваліфіковані фахівці та надаються послуги найвищої якості.

      Справді, Ольга Всеволодівна щиро любить свою роботу, вважає своїм обов'язком допомогти кожному пацієнтові та знаходить індивідуальний підхід до кожного.

      У своїй роботі ми використовуємо лише сучасне, інноваційне обладнання, наявність якого допомагає нашим фахівцям поставити точний діагноз та підібрати оптимальний план при ортодонтичному лікуванні, індивідуально для кожного пацієнта. Це запорука якісного та бездоганного сервісу наших медичних центрів.

      Нам дуже приємно, що Ви довірили нам свою усмішку та здоров'я, а ми своєю чергою виправдали Вашу довіру.

      Будемо раді бачити Вас знову у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 10 декабря, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ