Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • Олеся Петрівна
    10 декабря, 2023 год

    Хочу мати гарну посмішку

    Проходжу лікування в клініці Люмі-Дент на Оболоні у стоматолога-ортопеда Корицького Владислава В'ячеславовича. Звернулася до лікаря за гарною посмішкою, розпочали вдале лікування. Увесь процес відбувається на високому рівні. Клініка обладнана усім необхідним для лікування і комфорту пацієнтів. Рекомендую професійну клініку усім моїм знайомим та колегам.
    • Ответ представителя Добрий день, Олеся Петрівна.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», та, зокрема, стоматолога-ортопеда Корицького Владислава В'ячеславовича.

      Так, дійсно, Владислав В'ячеславович - дуже уважний спеціаліст, який проводить ортопедичний прийом найкращим чином в комфортних для пацієнта умовах. Він проводить лікування будь-якої складності максимально оперативно, враховуючи всі побажання пацієнта.

      На консультації наш профільний фахівець проводить огляд, підбирає оптимальний план лікування в кожному індивідуальному випадку і докладно пояснює тактику подальшого лікування. Кожен етап обговорюється окремо, щоб найбільш комфортно проходило все протезування в цілому. Також ми попередньо розписуємо всі подальші візити пацієнтів, підбираючи зручний для Вас час.
      Для нас головне, щоб Ви отримали бажаний результат, бо здорова і задоволена усмішка пацієнтів - це наша найбільша нагорода.

      Професіоналізм наших лікарів і те, що в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» використовується тільки сучасне обладнання та якісні матеріали, гарантує високу естетику і якість, а також довгий термін служби наших робіт.

      Такі хороші відгуки мотивують нас ще більше старатися і рости над собою.
      Нам дуже приємно, що Ви довірилися саме нам, а ми своєю чергою, виправдали Вашу довіру і подарували таку чудову і здорову усмішку.
      Будемо раді бачити Вас знову у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 10 декабря, 2023 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ