Медицинский центр Альтернатива отзывы

Отзывы о Медицинский центр Альтернатива. Современный многопрофильный медицинский центр Альтернатива предоставляет широкий спектр медицинских услуг...
4.7
15 756 просмотров
  • Гость
    17 декабря, 2023 год

    Гірудотерапія при болях в ногах

    Зважився піти на гірудотерапію,т.к. дуже боліли ноги. Відня дуже збільшилися. Звернувся до клініки "Альтернатива". Процедура не дуже приємна, але й не болісна. Значно зменшився біль. Дуже ефективна процедура. Під наглядом фахівця, що теж важливо. Надалі звертатимуся до "Альтернативи"
    • МЦ "Альтернатива"
      11 часов 57 мин назад
      Добрий день. Дякуємо вам за довіру та відгук щодо вашого досвіду з гірудотерапією в нашому центрі. Ми раді, що процедура допомогла вам зменшити біль у ногах і ви відчули покращення. Наша команда завжди старається забезпечити наших пацієнтів ефективними та безпечними методами лікування під наглядом наших кваліфікованих фахівців.

      Звертайтесь до нас у майбутньому, якщо вам знадобиться додаткова допомога або консультація. Ми завжди тут, щоб надати вам підтримку та найкращий рівень медичного обслуговування.

      З повагою,
      Колектив медичного центру "Альтернатива"

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ