Институт педиатрии, акушерства и гинекологии отзывы

Отзывы Институт педиатрии, акушерства и гинекологии. НИИ ПАГ славится высококвалифицированными врачами, для которых главным...
4.3
108 632 просмотра
  • Оксана
    22 декабря, 2023 год

    Коваль Софія Дмитрівна

    14.11.2023 зʼявилась на світ наша донечка, дякуючи Коваль Софії Дмитрівни та її команді професіоналів!
    Ми не з Києва але нас прийняла Софія Дмитрівна і вела всю вагітність. Хотіла саме до неї, повірила відгукам і не пошкодувала, все пройшло на відмінно!
    Протягом вагітності були різні перепитії, гестаційний діабет, трьох разове обвиття пуповини, але Софія Дмитрівна нас заспокоювала, і ми довірились, постійно були на телефоні, переписка, дзвінки - все це без проблеми, приїхати на пологи - без проблем.
    Людина живе роботою, своїм відділом, все організовано та схвачено в Софії Дмитрівни, все горить в її руках! Це мене теж захоплювало, адже довелось перебувати на стаціонарі перед пологами і я бачила людину в діях.
    Також окремо вражає її людяність, простота та позитив, лідерство, відчуваєш що це не просто лікар, а товариш який тебе проведе за руку та заспокоїть, підтримає, все порішає. Якщо ти потрапив до Софії Дмитрівни - це означає ти в тилу!
    Короче кажучи класна жінка та лікар!
    Софія Дмитрівна з командою зробила кесарів розтин по ряду причин і знову ж таки, все вдало та безстрашно!
    Стосовно фінансового боку: ніяких такс, про це можна навіть і не запитувати Софію Дмитрівну.
    Але зрозуміло, що кожна робота потребує винагороди!
    Ми вам дуже вдячні, вдячні вашій команді, Софіє Дмитрівно!
    Достоинства В цю установу прийшла тільки через Коваль Софію Дмитрівну, яка нещодавно назначена завідувачем одного із відділень, бажаю їй успіхів!
    Недостатки Можна багато до чого прикопуватись, адже це не приватна установа, а державна, і є свої недоліки як і в усіх державних лікарнях та установах але поспілкувавшись із багатьма породіллями - вони чомусь обирають саме цей інститут, тому що тут працюють професіонали.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ