Медицинский центр Альтернатива отзывы

Отзывы о Медицинский центр Альтернатива. Современный многопрофильный медицинский центр Альтернатива предоставляет широкий спектр медицинских услуг...
4.7
15 755 просмотров
  • Іра
    15 января, 2024 год

    Шикарна консультація лікаря терапевта

    Сюди прийшла з поганим станом. Мені часто боілла голова, я швидко втомлювалась. Вже два роки не можу завагітніти.
    Сюди вирішила прийти, бо тут лікують без медикаментів. Цей метод мене і підкорив.
    Терапевт назначила діагностику і додатково провела консультацію по продуктам харчування.
    Я не уявляла що гмо знаходиться майже скрізь зараз і як воно шкодить організму. І що і гмо може впливати на те, що я досі не можу побачити дві полоски на тесті вагітності.


    Зараз я переглянула свій раціон харчування, пройшла очистку організму. По відчуттям - енергії стало більше.
    • МЦ "Альтернатива"
      10 часов 9 мин назад
      Добрий день. Висловлюємо вам вдячність за ваш відгук та за вибір медичного центру Альтернатива для отримання консультації та лікування.

      Ми завжди намагаємося надати нашим пацієнтам найкращий сервіс та ефективні методи лікування. Раді чути, що консультація лікаря терапевта була для вас корисною та допомогла знайти шлях до покращення вашого стану.

      Наш підхід до лікування, спрямований на збереження та відновлення здоров'я без використання медикаментів, є одним із наших основних принципів. Ми вдячні, що ви довірилися нам і були задоволені результатом.

      Щодо продуктів харчування, ми завжди раді надати нашим пацієнтам інформацію та рекомендації щодо здорового способу життя та правильного харчування.

      Бажаємо вам подальших покращень у вашому здоров'ї та успішної реалізації ваших планів. Якщо вам знадобиться подальша допомога чи консультація, будь ласка, звертайтеся до нас.

      З повагою, Колектив медичного центру "Альтернатива"

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ