Стоматология Люми-Дент (Позняки) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Позняки) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
116 674 просмотра
  • Люда
    19 января, 2024 год

    Видаленні зубів

    Звернулась в клініку Люмі Дент, щоб видалити зуб , за який раніше не хотіли братись. Лікар-хірург Кириленко Юрій Вікторович , взявся за цю роботу, та зробив все дуже швидко. Лікар дуже уважний, чуйний, психологічно підтримав та дав після прийому рекомендації. Жалію, що не зверталась сюди раніше. Все пройшло чудово , буду рекомендувати клініку та лікаря.
    • Ответ представителя Добрий день, пані Людмило.
      Дякуємо за хороші слова на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-хірурга Кириленка Юрія Вікторовича.

      Дійсно, Юрій Вікторович – дуже уважний лікар, який проводить хірургічний прийом будь-якої складності.

      Видалення зубів – найбільш поширена операція у хірургічній стоматології. Безболісне видалення зубів стало можливим за допомогою новітньої системи комп'ютерного знеболювання STA. Ви не відчуваєте уколу голкою – така анестезія у стоматології працює без шприца. Після прийому наші фахівці дають рекомендації щодо догляду за ротовою порожниною після видалення.

      Дії всього персоналу спрямовані на те, щоб у Вас залишилося гарне враження від перебування у нашій стоматологічній клініці. Ми надаємо нашим пацієнтам тільки найкращий сервіс та лікування.

      Будемо раді бачити Вас знову у мережі стоматологічних клінік Люмі-Дент.
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 19 января, 2024 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ