Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • Каріна
    19 января, 2024 год

    Лікування зубів

    Ставлю 5 для свого стоматолога-терапевта Горбецького Артема - найкращий лікар, завжди уважний. Відвідувати цю клініку - справжнє задоволення.
    • Ответ представителя Добрий день.
      Дякуємо Вам за хороший відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», та, зокрема, стоматолога-терапевта Горбецького Артема Васильовича.

      Артем Васильович - професійний та уважний лікар, який ніколи не зупиняється на досягнутому й постійно вдосконалює свої знання й навички, відвідує велику кількість курсів, семінарів, конференцій і міжнародних стоматологічних конгресів.

      Наші стоматологи завжди уважно ставляться до проблем кожного пацієнта, враховують всі вимоги та побажання до лікування. На прийомі лікарі підбирають оптимальний план лікування в кожному індивідуальному випадку, і докладно пояснюють подальшу його тактику. Кожен етап оговорюється окремо, щоб найбільш комфортно проходило все лікування в цілому.

      Проведення якісного лікування неможливо без використання новітніх технологій, ми впроваджуємо в роботу всі останні досягнення сучасної стоматології, а також обладнання провідних світових виробників.

      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми дбаємо про Ваше комфортне перебування.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 19 января, 2024 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ