Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

5
2 684 просмотра
  • Світлана
    19 января, 2024 год

    Пломба

    Проходжу лікування на Левка Мацієвича у лікаря Левадної Олександри Дмирівни, звертаюсь вже вдруге, робили пломбування. Дуже професійно, швидко, точно, рекомендую! Також в подальшому планую лікувати зуби тут.
    • Ответ представителя Добрий день, пані Світлано.
      Дякуємо Вам за написання хорошого відгуку на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», а також нашого стоматолога-терапевта Левадна Олександра Дмитрівна.

      Олександра Дмитрівна - дуже уважний фахівець, який проводить терапевтичний прийом найкращим чином в комфортних для пацієнта умовах, враховуючи всі побажання.

      Пломбування зубів є найбільш поширеною послугою в стоматології. Якість пломби безпосередньо залежить від кваліфікації лікаря, якості і матеріалу самої пломби. Після прийому наші лікарі дають рекомендації щодо догляду за порожниною рота.

      Ми використовуємо при всіх маніпуляціях унікальне комп'ютерне знеболення STA без шприца. При цьому сам процес знеболювання зовсім не відчутний.

      Для нас дуже важливо створити комфортну обстановку для наших пацієнтів на кожному етапі перебування в нашій клініці і, щоб у кожного відвідувача залишалися тільки приємні враження після візитів.

      Ми раді, що ви звернулися саме до нас і що Ви - наш пацієнт.

      Будемо раді бачити Вас знову в мережі наших стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 19 января, 2024 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ