Медицинский центр Альтернатива отзывы

Отзывы о Медицинский центр Альтернатива. Современный многопрофильный медицинский центр Альтернатива предоставляет широкий спектр медицинских услуг...
4.7
15 754 просмотра
  • ВАлерий
    23 января, 2024 год

    трофические язвы полечил

    Полечил трофические язвы озоном в пакетах. даже ен знаю как описать эту процеудуру. не болезненно. но результат есть. они как будто стали затягиваться.
    • МЦ "Альтернатива"
      8 часов 21 мин назад
      Шановний пацієнте,
      Ми дуже вдячні вам за те, що ви вибрали наш медичний центр для лікування трофічних виразок. Раді, що метод лікування озоном виявився для вас ефективним і приємним.
      Газація ніг в пластиковому пакеті з озоно-кисневою сумішшю - це інноваційний метод, який ми застосовуємо з метою поліпшення здоров'я наших пацієнтів. Цей процес допомагає стимулювати регенерацію тканин, сприяє затягуванню трофічних виразок та поліпшенню кровообігу у поражених ділянках.
      Ми раді, що результати вашого лікування виявилися настільки задовільними. Наша команда завжди працює на максимальний результат і здоров'я наших пацієнтів. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреба у подальшій консультації, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди тут, щоб допомогти вам.
      З повагою, колектив медичного центру "Альтернатива"

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ