Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • 6 марта, 2024 год

    люмі дент на оболоні

    Довго шукав хорошу ы недорогу клініку у Києві після переїзду з Запорыжжя. Звертав увагу насамперед на відгуки, щоб усе можна було зробити в одному місці та ціну послуг. Мені потрібно було видаляти зуби, ставити імпланти, лікувати карієс.
    У Люмі Дент мене проконсультували та надали одразу точний план з кошторисом. Видалення та імплантацію мені проводив хірург Федоришин М.А., після операції все без проблем та ускладнень. Зараз я лікую карієс у Леньки Ірини. Приємна жінка, лікує без болю. Можу рекомендувати цю клініку, я лікуюсь у філії на Оболоні.
    • Ответ представителя Добрий день, пане Євгене.
      Дякуємо Вам за написання приємного відгуку на адресу відділення мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент», і, зокрема, стоматолога-хірурга Федоришина Миколи Анатолійовича та стоматолога-терапевта Ленько Ірини Ігорівни.
      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили наші клініки та роботу фахівців, адже, дійсно, ми намагаємося робити все, щоб Ваш прийом проходив якнайкраще.

      Микола Анатолійович та Ірина Ігорівна – справжні професіонали своєї справи, які з високою відповідальністю та акуратністю виконують свою роботу, якісно та безболісно для пацієнта.

      На консультації наші профільні фахівці проводять огляд, уважно вивчають ситуацію пацієнта, щоб визначити та підібрати оптимальний план лікування, також докладно пояснюють тактику подальшого лікування. Ми націлені на те, щоб Вам проводилося якісне і тільки необхідне лікування, виходячи з Вашого індивідуального випадку.

      Нам дуже приємно, що Ви довірилися саме нам, а ми своєю чергою виправдали Вашу довіру.
      Будемо раді бачити Вас знову у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 6 марта, 2024 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ