Стоматология Люми-Дент (Оболонь) отзывы

Отзывы о клинике Люми-Дент. Стоматологическая клиника Люми-Дент (Оболонь) - это высокий уровень квалификации сотрудников, современное...
5
5 370 просмотров
  • 9 марта, 2024 год

    Маркович Марина Павлівна

    Мені зробили пломбу передніх зубів в Люмі Дент! Я дуже задоволена результатом та роботою Марини Павлівни, зроблено усе дуже натурально. Ніде не видно переходу, природній колір, а зуби тепер навіть рівніші та виглядають дуже гарно! Дякую Вам велике, я знайшла свою клініку та спеціаліста. Дуже рекомендую - без болі, комфортно, з сучасним обладнанням та прекрасним сервісом!!!
    • Ответ представителя Добрий день, пані Ольго.
      Дякуємо Вам за приємний відгук на адресу мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» та стоматолога-терапевта Маркович Марини Павлівни.
      Нам дуже приємно, що Ви так високо оцінили роботу наших фахівців та всього персоналу, адже, дійсно, ми намагаємося робити все на найвищому рівні та максимально приділити увагу кожному відвідувачу.

      Марина Павлівна – це дуже старанний та професійний стоматолог-терапевт, який проводить терапевтичний прийом найкращим чином.
      Колектив мережі наших клінік завжди відкритий і доброзичливий до наших пацієнтів, тому Ви ніколи не зустрінете байдужості, адже ми піклуємося про Ваше комфортне перебування.

      Професіоналізм наших лікарів і те, що у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» використовується тільки сучасне обладнання і найякісніші матеріали, гарантує високу якість і довгий строк служби наших робіт.
      Для знеболення ми використовуємо новітню систему комп'ютерної анестезії та знеболювальні засоби провідних виробників світу. І повірте, ніякого болю Ви точно не відчуєте.
      На сьогодні є можливість обрати оптимальний за кольором відтінок пломбувального матеріалу, щоб відреставрована частина абсолютно не відрізнялася від рідних зубів. Крім того, зазвичай, кожна пломба складається з декількох відтінків. За допомогою таких комбінацій можна передати максимальну подібність структури рідних зубів.

      Нам дуже приємно, що Ви довірилися саме нам, а ми, своєю чергою, виправдали Вашу довіру.
      Будемо раді бачити Вас знову в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент».
      З повагою, адміністрація.
      "Люми-Дент" 9 марта, 2024 год

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ