Кущевой Евгений Викторович отзывы

Кущевой Евгений Викторович отзывы. Врач-гематолог, онколог Национального института рака. Записаться на прием к Кущевой Евгений...
4.6
23 140 просмотров
  • Світлана Поратуй
    21 ноября, 2016 год

    Наш рятівник з відділення онкогематоголії.

    Добрий день! Я, Поратуй Світлана Петрівна, проживаю м. Гадяч Полтавська область. Осінню 2015 року нас з моїм чоловіком ошелешили діагнозом. В Полтавському обласному онкодиспансері , відділенні таракальної медицини без ретельної перевірки , мабуть по зовнішньому вигляду, моєму чоловікові був встановлений діагноз Рак легень ІІІ степені( на підставі лише цитології ) на протязі 5 днів . Діагноз встановлений і було запропоновано лікування.

    Ми розуміли , що мій чоловік хворий, але покладатися на наших обласних лікарів не стали і поїхали в м.Київ. Обстеження пройшли в міській лікарні №17 професором Гетьман і його командою лікарів. Вперше за час хвороби ми зустрілися з чуйним відношенням. Нам було встановлено діагноз неходжкинська лімфома ( і часу на встановлення діагнозу світилам медицини потрібно було близько місяця). Після встановлення діагнозу нам порадили пройти лікування в Інституті раку в відділенні онкогематології. Так ми вперше переступили поріг медичного закладу з страшною назвою «Інститут раку». Перше знайомство з завідуючою відділенням Кадніковою Тетяною Вікторівною надало нам надію. Вона підійшла з усією відповідальністю , все нам розповіла , відповіла на всі нехай і недолугі запитання, які вирували в голові від страху і нерозуміння як з цим бути і що робити. Ми оформилися в відділення і відбулося наше перше знайомство з нашим лікарем Кущевим Євгеном Вікторовичем. Розмова була без обіцянок , без заспокоєнь, а нам дуже дохідливо розказали , що і як. Да було страшно , але вперше ми зрозуміли , що з даної біди є вихід, довгий , важкий , але є. Ми повністю довірилися ПРОФЕСІОНАЛУ Євгену Вікторовичу і пішли з ним у важкий бій з хворобою. Тяжких 10 місяців , 10 хіміотерпій, багато ускладнень і завжди поруч наш лікар. Всі проблеми лікування обговорювалися і вирішувалися з Тетяною Вікторівною і ,як ми вважаємо, світилом науки професором Крячок Іриною Анатолієвною, яка віддала нам немало свого часу і щиро старалася нам допомогти. Ці троє лікарів завжди нам підставляли своє плече і ми зпершись на нього потроху піднімалися з того морока в якому перебували. Але без команди середнього медичного персоналу ми не змогли б досягнути успіху і тому сліпо вірячи і виконуючи всі настанови та призначення лікуючого лікаря ми довірилися медичним сестрам, які нам допомогли. Хочеться відзначити Ірину,Марину , Аліну, Світлану, які не тільки виконували свою роботу , але й стали справжніми друзями, які могли навіть у важких ситуаціях розрадити та й просто пожартувати. Багато підтримки нам надала психолог Марина, вона завжди могла розрадити , щось порадити , підказати , щось передати на прикладах хворих , які вже пройшли цей тяжкий шлях. Все позаду , на даний час все добре , віримо що назавжди. І все це завдяки людям від Бога і Богам своєї професії Євгену Вікторовичу, Тетяні Вікторівні , Ірині Анатоліївні і всьому колективу онкогематології. Багато читаю на форумах , про погані умови перебування, взятки , вимагання , халатного відношення. Так, умови повинні бути кращими, лікування безкоштовним, але це ніяк не вина колективу лікарні, а вина нашої системи медицини , її фінансування,а ніяк не колективу самовідданих працівників. Взятки в нас не вимагали, ліки наявні в Інституті видавалися безкоштовно, звичайно чого не було потрібно було купувати.



    Низько вклоняюся Вам , нашим рятівникам, хай Вас береже Бог, багато років вам Життя!

    Будьте такими ж вірними і відданими своїй професії і це нагородить Вас багатьма врятованими життями. Знати , що ти живеш рятуючи чужі життя і долі Вам дано від Бога. Бережіть цей Дар.

    З вдячністю Ваш пацієнт Поратуй Вячеслав, його дружина та діти.

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ