Броварская центральная районная больница отзывы

Отзывы о Броварская центральная районная больница. Лечебно-профилактическое, диагностическое учреждение, оказывающее первичную, высококвалифицированную медицинскую помощь жителям...
2.4
33 390 просмотров
  • Ірина
    20 марта, 2018 год

    Вдячність

    Так сталось, що протягом року з березня 2017 по березень 2018 року, моїм родичам довелось потрапити до цієї лікарні.Я щиро вдячна лікарям відділення хірургії, нейрохірургії та травматології.

    Вони врятували мого брата, який потрапив під колеса авто, тітку з інсультом та гимотомою в голові, а нещодавно надали допомогу моєму чоловікові, який перерізав сухожилля на пальці.

    Спостерігала за роботою персоналу лікарні, побачила багато молодих, і що важливо, розумних толерантних лікарів.Пораділа, що є ще такі лікарні, де можна розраховувати на кваліфіковану допомогу.

    Дивно, але в цій лікарні лікарі лікують, не вимагаючи грошей з пацієнтів.

    Не думала, що в наш час так буває.

    Дякую керівнику цього закладу за правильно організовану роботу.
    • Гость
      4 июня, 2018 год
      Слухайте, ну ви коли брешете, то хоч не на стільки. Прямо взяли і всю родину вашу вилікували і без грошей. Це ви кому локшину вирішили на вуха повісити? Людям, які тонами тягали ліки, щоб рідну людину врятували і гроші їм платили, які не соромлячись лікарі вимагали!!!!! Для того, щоб когось вилікувати потрібно мати елементарні знання, які лікарі цієї лікарні на превеликий жаль не мають. Нормальні лікарі давно виїхали, а залишились лише криворукі невдахі. Тому припиніть тут брехню писати!!!!!!!!
    • Виктор Кравец
      5 мая, 2018 год
      Писала медсестра броварський центральної районної лікарні))
    • Гость
      16 апреля, 2018 год
      Вам пощастило, або все це просто казочки, бо треба й гарні відгуки! Бо в цій лікарні, як майже в усіх інших, самі лише хами, причому некомпетентні. які дуже люблять гроші, не соромлячись про це говорити в голос! З геморагічним інсультом, шановна, тут ще не врятували жодного пацієнта, через повну халатність у Вашому хваленому нейрохірургічному відділенні! Нічогісінько 12 годин з моменту надходження до стаціонару не робилось, а мати бігала по лікарні і молила їх тварюк підійти до людини, яка почала втрачати свідомість, салнітарка лише порекомендувала взяти під язик "каптопрес."і перестать горлать, бо викинуть з лікарні! А через тиждень мого батька не стало, після їхньої криворукої трепанації черепа. Навіть не вибачились, не сказали хоч якогось доброго слова, навіть не передзвонили, що його вже нема!!!!!!!!!! А ми, як завжди вже зібрались у лікарню йти, нести ліки, добре, що я сама, як завжди на протязі тижня постійно дзвонила! Лікар і відповісти внятно не зміг, що батько помер уночі!!!!!!!!!!!!! Тому, моя шановна, не можу їм дякувати!!!!!!!!! Не можу їм цього пробачити!!!!!!!! А ще люди розповідали, що вони не колють пацієнтам усіх ліків, особливо якщо вони в реанімації, хто перевірить? Сама бачила на передодні смерті батька, як медсестра виносила з реанімації ампули, вона не знала, що під реанімацією хтось стоїть.Я не знаю що то заліки, чиї вони, але своїми очима бачила! Але ліки, які призначили батьку, були дуже дорогі, і я не впевнена, що їх кололи йому!!!

Последние отзывы

Читать все отзывы
САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ