Медицинский центр "Омеда" отзывы

Отзывы о Медицинский центр "Омеда". Медицинский центр "Омеда" - современное медицинское учреждение, расположенное в г....
3.7
45 153 просмотра
  • Пользователь оставил свой отзыв анонимно
    21 апреля, 2018 год

    Задовільна якість , але не більше.

    Нещодавно відвілала даний центр , а саме гінеколога Додон І.Е.
    Почну з того , що прийняли із запізенням на 20 хв. Ніхто не вибачається - добре , проїхали. На прийомі я була вже останньою , коли зайшла в кабінет , побачила біля оглядового крісла переповнений пакет для сміття - ну там рукавички , упаковки від одноразового інструментарію і закривавлені тампончики і бинтики. Я розумію , така специфіка роботи , але замінювати пакет треба , а не один на весь день вішати!
    Лікар тисне на пацієнта своїм авторитетом , почуваєшся дуже некомфортно...
    Чи хороший вона лікар - не знаю, бо вона мене і не лікувала , я пройшла необхідні обстеження і аналізи, лікар сказала що це є нормальним і як такого лікування не потрібно.
    В кабінеті відсутній ноутбук і принтер , тому отримати протокол консультації неможливо. В інших клініках (Альтамедика чи центр В) такі роздруківки дають.
    За аналізами треба приходити до них , якщо ДУЖЕ попросите скинуть на вайбер.
    Ось так сходила , ні добре ні погано. Чи буду я ще звертатись в Омеду? Так звичайно , але до іншого гінеколога.
    Достоинства Легко дозвонитись ,завжди знімають трубку. Є виклик додому. Знижка 10 % для пенсіонерів.
    Недостатки Низький рівень комп'ютеризації.
    Аналізи не висилають на емейл.
    Прийом із запізненням без вибачень.
    Лікар не звик працювати в платному закладі. Такий прийом я могла отримати безкоштовно в своїй дільничій поліклініці (в Центрі матері та дитини , де ця лікарка і працює на повну зайнятість).
    • Гость
      30 апреля, 2018 год
      Завжди обслуговуємось в мц Омеда всі лікарі привітні і професіонали свого діла кабінети охайні завжди чистенько ... 5 раз була на прийомі у гінеколога все зразу ж прибирається... Усім задоволені дякую що є такий чудовий медичний центр...
    • Ответ представителя Доброго дня, дякуємо за відгук. Ми приймемо до уваги ваші зауваження. Хотіли б не погодитись з приводу гінекологічного кабінету, так як з самого початку він укомплектований усім необхідним (принтером, ноутбуком, монітором для пацієнта), можли ви не звернули уваги. З приводу аналізів, при проханні пацієнта ми завжди надсилаємо результати на вайбер або електронну пошту.
      Щодо лікаря Додон Інни Едуардівни - кваліфікований лікар зі стажем 23 роки, має великий досвід за спиною та вдячність постійних пацієнтів.
      МЦ "Омеда" 30 апреля, 2018 год
    • Ответ представителя Добрий день, дякуємо за ваші зауваження, будуть прийняті до уваги. Але хотіли б відмітити, що гінекологічний кабінет укомплектований з самого початку, нажаль не можемо скинути фото, так як на сайті немає такої функції. А результати, ми завжди можемо скинути на вайбер та на електронну пошту при проханні та необхідності.
      Щодо лікаря, Додон Інна Едуардівна - кваліфікований лікар зі стажем 23 роки, має великий досвід за плечима та вдячність постійних клієнтів.
      Гость 30 апреля, 2018 год
    • Натали Валигура
      30 апреля, 2018 год
      Саме до Додон ходила кілька разів. Сміття прибирають на протязі дня, поки сиділа в черзі бачила, що санітарка виносила. Можливо в кінці дня і було брудно в смітнику, але буває, що після одніє пацієнтки вже потрібно виносити. Чому звернула на це увагу, бо для мене стерильність НАЙГОЛОВНІШЕ! Це і була причина вибору саме Омеди.
    • Натали Валигура
      30 апреля, 2018 год
      Дуже дивно читати Ваш відгук. Вперше чую, що в кабінеті немає ноутбука і принтера для роздруківки результату. Результат роздруковується ЗАВЖДИ незалежно від того, у якого лікаря Ви обслуговуєтесь ( ми обслуговуємся всією родиною, ні разу не було такого, щоб не роздрукували результат чи тим більше потрібно когось випрошувати, щоб скинули на вайбер
    • Натали Валигура
      30 апреля, 2018 год
      Дуже дивно читати Ваш відгук! Вперше чую, що в кабінеті немає ноутбука і принтера для роздруківки результату. Результат роздруковується ЗАВЖДИ і в кольоровому вигляді, незалежно від того, у якого лікаря Ви обслуговуєтесь ( ми обслуговуємся всією родиною, ні разу не було такого, щоб не роздрукували результат чи тим більше потрібно когось випрошувати, щоб скинули на вайбер
      • Гость
        30 апреля, 2018 год
        Обслуговуємося вже не перший рік в мц Омеда і будем надалі звертатись тільки в цей центр
        Завжди чисто охайно і привітні лікарі особливо гінекологи.... Кожен має право на власну думку...

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ