Вацик Мирослава Михайловна отзывы

Вацик Мирослава Михайловна отзывы. Врач-репродуктолог Клиники "ISIDA". Записаться на прием к Вацик Мирослава Михайловна по...
4.3
10 197 просмотров
  • 20 июня, 2018 год

    Вацик Мирослава - лікар від Бога

    Нас врятувала Мирослава Вацик!
    Довго не могли завагітніти. Пробували все, зробили купу аналізів і весь цей процес тривав у нас майже 4 роки. Чоловік здоровий, я теж. Результат нульовий. Щось нескладалось і ми не могли визначити причини. Можна було і далі пробувати, приймати якісь ліки, але ми вирішили далі не втрачати час і діяти.
    Звертались в різні клініки і навіть в ІСІДА були, але у іншого лікаря, яка нам зовсім не сподобалась. В одній з клінік мені сказали, що мій біологічний вік на 15-20 років більше за реальний. Це так вони психологічно мене "налаштовували" на позитив. З таких клінік і від таких лікарів ми одразу тікали.
    Нам пощастило і ми потрапили саме до цього лікаря!
    Мирослава одразу налаштовує на гарний результат, на правильні думки. Це, можливо, і не найголовніше при плануванні вагітності, але все ж є одним з основних факторів. Кожна зустріч з Мирославою Вацик проходила дуже комфортно, нам розписували всі кроки і процедури, професійно і просто пояснювали що і як ми робимо, для чого і які будуть результати всіх дій та процедур.
    Мирослава не просто робить свою роботу, а ще й заряджає неймовірно приємною енергією та позитивом. Кожна консультація була на 100% ефективною та потрібною. Можливо ми просто знайшли свого лікаря, а може Мирослава справді підходить абсолютно всім, хто готовий "відкритись" і вже зневірився.
    У нас все вийшло з першої спроби. Тепер у нас є маленька принцеса і ми точно знаємо кому ми дякуємо за наше щастя!
    Зауважу, що у нас було достатньо матеріалу для декількох підсадок. І на перший раз аналізи показали, що організм не достатньо готовий до процедури. Мирослава чесно і відкрито нам пояснила це і сказала, що можна не ризикувати і відкласти на деякий час перенесення. Ми все ж вирішили не відкладати і лікар нас підтримала в нашому рішенні. Результат був просто дивовижний і вже незабаром нас вітала наш лікар після отримання результатів аналізу.
    Якщо ви і прочитали щось негативне про цього лікаря я раджу все ж спробувати і прийти до Мирослави. Головне бути відкритим та щирим. Тоді ви побачите справді чудового репродуктолога і, на нашу з чоловіком думку ще й психолога!

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще база врачей, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти врача

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ