Медицинский центр "Довира" ортопедия и травматология отзывы

Отзывы о Медицинский центр "Довира" ортопедия и травматология. Медицинский центр "Довира" ортопедия и травматология
4.1
14 140 просмотров
  • 3 октября, 2018 год

    Просто катастрофа, а не клініка

    Відвідала сьогодні невропатолога, нажаль, в цій установі . По перше у них навіть немає рецепшену, я зайшла як у всі часні клініки в двері з надписом "Довіра", мене вигнали, сказали що покличуть. В мене вже виникло бажання піти (так і треба було зробити ) Потім вийшла медсестра (чи асистент ,не знаю ,хто вона ) запитала ім'я ,"отчєство" і дату народження (хоча коли я записувалася ,то вказала ці дані ,не зрозумілий момент). Прийшла із скаргами на болі в шиї, плечі на протязі півроку .Сказали що в мене герпегерпес ,треба здати купу аналізів і прийти ще раз .З таким відношенням і сервісом і тд вони беруть за консультацію 380 грн ! Я просто в шоці ,ніколи більше до них не піду і вам не раджу.

    я прийшла за 5 хв до прийому , у всіх приватних клініках є рецепшн, якщо це вже вхід до лікаря, то повісьте табличку ,щоб ніхто не заходив! А не так грубо відповідаєте ! І звідки вам знати ,що я до когось зверталася протягом півроку? Я до вас перших прийшла ,і ніхто не не зміг мене вилікувати! А поставити якийсь діагнос вам треба було, та ще й такий ,щоб я повернулася ще і принесла вам грошей ,а як же! І ні в якій приватній клініці (а я відвідала їх достатньо у інших лікарів з інших питань ) ніхто дані в мене не перевіряв ,все внесено зазвичай в електронному вигляді,а у вас ніякий даних не було ,щоб щось перевіряти, бо у вас навіть комп'ютера немає ! Таке враження що не ти їм платиш ,а вони тобі ! Наче в поліклініку прийшла! Просто жахлива клініка !

Последние отзывы

Читать все отзывы

Смотрите также

Мы подобрали для вас еще клиники, которые могут вас заинтересовать. Воспользуйтесь поиском по сайту, чтобы найти клинику

САМОЛЕЧЕНИЕ МОЖЕТ НАВРЕДИТЬ ВАШЕМУ ЗДОРОВЬЮ